Papua New Guinea

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Papua New Guinea

Nekretnina na prodaju na Papui Novoj Gvineji

Papua Nova Gvineja nalazi se na jugozapadu Tihog oceana i uključuje istočnu regiju Nove Gvineje i njene otoke. Karakteriziran velikom biološkom i kulturnom raznolikošću, poznat je po svojim plažama i koraljnim grebenima.

Port Moresby glavni je grad države, a ujedno je i najmnogoljudniji grad i glavna luka.

Nekretnine za prodaju u Papui Novoj Gvineji, Port Moresbyju i drugim urbanim središtima skupe su, a to se odražava i na visoku cijenu robe i usluga, uključujući hranu, komunalne usluge i sigurnost.

Također, dostupnost nekretnina na prodaju u Papui Novoj Gvineji sistemski je problem s kojim se pokušavaju nositi i vlada i privatni sektor.

Istraživanje provedeno 2018. godine pokazalo je da se opažena nedostupnost povećala od 2017. godine, s 87% ispitanika koji vjeruju u to ili kupuju nekretninu na Papui Novoj Gvineji umjereno ili vrlo neodrživo (poštovanje s 85% u 2017.).

Iako su oni koji vjeruju da je kupnja nekretnine na prodaju u Papui Novoj Gvineji povoljna, do vrlo povoljna, smanjili za 14% na 12%.

Teško je dodijeliti ovu promjenu. Uzlaznoj urbanizaciji, onima koji se sele iz ruralno-urbanih područja u potrazi za poslom i drugim mogućnostima, to je sigurno jedan od faktora koji doprinosi.

Još jednom, većina ljudi vjeruje u koje je vrijeme najbolje kupiti nekretninu na prodaju u Papui Novoj Gvineji, međutim to se malo smanjilo od 61% u 2017. godini, 56% u 2018. godini

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB